TWEEDAAGSE SUMMER SCHOOL: Ga voor meer gepersonaliseerde sales en marketing via personal branding, LinkedIn en netwerken

Jij bent je bedrijf of in elk geval de spilfiguur die ervoor zorgt dat er business wordt gegenereerd en die deels ook het werk uitvoert? Of vervul jij een sales- of marketingrol en speel je een belangrijke rol in het aantrekken, opvolgen en behouden van klanten? Dan kiezen die klanten idealiter niet alleen voor jouw bedrijf, maar ook voor jou als expert, als ondernemer of professional en als mens.

De wereld is aan het veranderen, en je prospects ook. Je doelgroep op een authentieke manier bereiken, was altijd al belangrijk, maar NU meer dan ooit. Want mensen willen werken met mensen. Door meer gezichten te laten zien, bouw je sneller vertrouwen op. 

Wanneer je meer van jezelf laat zien en op een authentieke én gepersonaliseerde manier aan sales en marketing doet - online en offline - trek je vanzelf klanten en projecten aan die beter bij jou en het bedrijf passen en je meer voldoening geven. Een goede, menselijke relatie is daarnaast niet alleen voor jou, maar ook voor de klant een grote meerwaarde: de samenwerking verloopt vlotter, je klant voelt zich begrepen en goed geholpen. Doe dus niet langer mee met mainstream en eenheidsworst, maar investeer in werken met ménsen door het zelf menselijker aan te pakken.

Daar zoomen we tijdens onze tweedaagse summer school op in. Op woensdag 17 en donderdag 18 juli dompelen experten David Van Dycke, Erendiz Ates en Phebe D'hondt je onder in de topics sales via LinkedIn, personal branding en netwerken. Vanuit hun eigen expertise en ervaring. 

What's in it for you?

Na deze training voel je je meer comfortabel in elke fase van je salesproces:

Een netwerk uitbouwen en leads vinden

 • Je durft je persoonlijke meerwaarde te benoemen en te laten zien. 
 • Je optimaliseert je LinkedIn-profiel volgens de regels van de kunst.
 • Je versterkt je eigen social proof brand en business dankzij social selling conversatiestrategieën.
 • Je leert op een authentieke manier prospecteren om van meer aandacht naar meer vertrouwen te gaan.
   

Je lead overtuigen

 • Je zit nooit meer zonder inspiratie om te posten op LinkedIn.
 • Je creëert sterke content die je community omzet in klanten en ambassadeurs via een gelaagde aanpak met de Double Impact Strategy.
 • Je leert hoe je gesprekken kan voeren waarin zowel jij als je klant zichzelf kunnen zijn, waardoor je sneller en met een beter gevoel kunt closen.
   

De klantrelatie behouden

 • Je ontdekt hoe customer centricity er voor jou en je business kan uitzien.
 • Je krijgt strategieën om het contact met je klanten warm te houden en zo de lifetime value van je klant te verlengen.
 • Je maakt van je huidige klanten je beste ambassadeurs en hefbomen voor nog meer business.
   

Op het programma

David, Erendiz en Phebe voorzien interactieve workshops gedurende anderhalve dag, waarin bovengenoemde topics uitgebreid aan bod kunnen komen. Op donderdag 18 juli in de namiddag ga je als deelnemer zelf aan de slag met alles wat je geleerd hebt, werk je een actieplan uit en is er tijd voor al je vragen.

We sluiten onze tweedaagse af met een gezellige afscheidsdrink van 17 tot 18.30 uur. 

David Van Dycke

David Van Dycke is een geboren en getogen Gentenaar en fiere vader van twee dochters. Hij staat bijzonder positief in het leven en ademt een enorme passie voor sales, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Na 13 jaar in de praktijk te staan in B2C- en B2B-verkoop, brengt hij nu op een enthousiasmerende, krachtige manier zijn kennis over aan professionals en ondernemers die willen inzetten op buitengewone klantgerichtheid en succesvolle verkoopontwikkeling. En ja, een flauw mopje af en toe moet kunnen!

Erendiz Ates

The LinkedIn guy uit Limburg, dat is Erendiz Ates. Hij is een certified LinkedIn-trainer met meer dan 10 jaar ervaring. Tot zijn expertises behoren social selling, employer branding en personal branding op LinkedIn. Sinds 2018 maakt hij trouwens deel uit van een selecte groep LinkedIn-ambassadeurs in de Benelux. Zijn stijl? To-the-point, met kennis van zaken en een gezonde dosis relativering. Wanneer je met Erendiz samenwerkt, ga je gegarandeerd naar huis met heel wat inspiratie, concrete tips en vooral een brede glimlach!

Phebe D'hondt

Na een tolkopleiding startte Phebe haar carrière als vertaler en vervolgens copywriter in een vertaal- en communicatiebureau. Na anderhalf jaar begon de ondernemersmicrobe te kriebelen en richtte ze Overondernemers.be op in 2018, een netwerkorganisatie actief in West- en Oost-Vlaanderen. Nog wat later verdiepte ze zich ook in personal branding, omdat ze toen al overtuigd was van de kracht van authentiek en persoonlijk zichtbaar zijn, online en offline. Met Vuurmerk begeleidt ze ondernemers en professionals die willen inzetten op hun personal brand, op een manier die bij hen past. To-the-point, no fluff en met de voeten op de grond.

Nog even praktisch

Deze Summer School vindt plaats in Gent. Midden juni wordt de exacte locatie meegedeeld. Enkele dagen voor het evenement ontvang je ook nog eens de details in je mailbox.

We verwachten je op zowel woensdag 17 juli als donderdag 18 juli om 9 uur. De workshops starten stipt om 9.30 uur. We ronden telkens af rond 17 uur, met een afscheidsdrink op donderdag tot 18.30 uur. 

Jouw investering

Early bird t.e.m. 31/05/2024: € 1750 excl. btw
Vanaf 01/06/2024: €1950 excl. btw

Heb je recht op werkbaarheidscheques? Dan kost je ticket voor deze tweedaagse in Early Bird nog slechts € 700 of na Early Bird € 780 excl. btw. Je geeft dan het erkenningsnummer van David in en categoriseert je dossier onder 'sales'. Om te weten of je hier recht op hebt, kan je deze website raadplegen. Voor vragen hierover kan je terecht bij David via info@vandyckedavid.be of 0473 94 24 85.

Heb je recht op werkbaarheidscheques, dan kan je bij onze partner Ilse van Credox terecht voor de administratieve verwerking van jouw dossier. Voor € 250 hoef jij je hier dan verder niets van aan te trekken. Je kan dit rechtstreeks met haar bespreken en afhandelen.

Kom je niet in aanmerking voor werkbaarheidscheques maar wil je graag met meerdere mensen van hetzelfde bedrijf of enkele bevriende collega-ondernemers inschrijven, dan bieden wij uit dankbaarheid graag een mooie korting aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via info@vandyckedavid.be

Opgelet, we voorzien slechts 20 plaatsen! 

Schrijf je in via onderstaande knop.