Samenwerking op maat

Jij bent je bedrijf en je bedrijf, dat ben jij. Het succes van jouw business draait vooral om jou en je expertise. Jij bent dan ook bewust bezig met wie je bent, waar je voor staat en wil jouw persoonlijke missie in het leven en je bedrijf waarmaken. Toch voel je dat je marketing, sales en misschien zelfs volledige businessmodel daar nog wat meer op afgestemd mag worden. Want je trekt nog niet altijd die klanten en projecten aan die je op het lijf zijn geschreven. En het is voor potentiële klanten nog niet helemaal duidelijk waarom ze nu precies voor jou moeten kiezen, door te weinig of te onpersoonlijke marketing en sales. Af en toe mis je dan ook een klankbord om beslissingen mee af te toetsen of wil je gewoon advies over hoe je iets praktisch moet aanpakken. Herkenbaar?

Personal branding is jouw oplossing!

Personal branding betekent dat je van jezelf een persoonlijk merk maakt. Elke dag opnieuw sta je voor dezelfde waarden, missie en visie. Als mens zijn we zoveel meer dan ons bedrijf: we zijn niet alleen wat we doen, maar ook onze passies, ambities, valkuilen, sterktes en mindset spelen een essentiële rol. Door bewust bezig te zijn met al deze facetten die je maken tot wie je bent, sta je sterk in het leven en in je bedrijf, én trek je aan wat je uitstraalt. Het recept voor een business die jou voldoening geeft, de ideale klanten overtuigt en die met jou mee kan groeien. Je kan op diverse manieren met mij samenwerken: van 1 online uur tot een individuele workshop of samenwerking op langere termijn. Ook een in-company training of keynote behoren tot de mogelijkheden.

 

Online sessie: pick my brain (1 uur)

Zit je met specifieke vragen rond personal branding of wil je graag eens sparren over bijvoorbeeld je contentmarketing, je aanbod, je aanpak op LinkedIn of hoe je persoonlijker kan netwerken en verkopen? Ik denk graag met je mee. Jouw investering: € 150 excl. btw.

Fysieke individuele sessie of workshop 

Samen vlammen en in de actie gaan? Heel graag! Na een intakecall van 30 minuten gaan we 2 à 3 uur samen aan de slag tijdens een fysieke sessie. Na afloop volgen we nog eens 30 minuten online op om te zien of je nog ergens op vastloopt of nog vragen hebt. Jouw investering: € 485 excl. btw (calls + voorbereiding + sessie inbegrepen).

Uitvoerende ondersteuning 

Vind je het weliswaar fijn om met een externe partij zoals mij te sparren, maar komt de uitvoering er maar niet van? Dan ondersteun ik je ook graag verder in de praktijk. De voorwaarde is wel dat we in co-creatie gaan: ik ben niet 'gewoon' een freelancer die voor je schrijft en plant, maar een partner die je helpt om het beste uit je personal branding strategie te halen. We werken dus samen aan jouw persoonlijk merk, letterlijk en figuurlijk. Dit kan vanaf 1 halve dag per maand tot 1 halve dag per week. De duur van de samenwerking hangt af van jouw noden: wil je dat ik je alles mee help opzetten, wil je tijdelijk ondersteuning voor bijvoorbeeld een specifieke campagne, of wil je gewoon maand na maand hulp in de praktijk om continuïteit te garanderen? Alles is bespreekbaar. Neem contact met mij op, dan stemmen we verder af.

In-company workshop

Wil jij met jouw team van vennoten en/of medewerkers eens stilstaan bij het belang van personal branding en jullie eerste stappen daarin zetten? Of zoom je graag eens in op hoe jullie LinkedIn op een authentieke manier kunnen inzetten om jullie bedrijf via jullie gezichten meer in de kijker te zetten en jullie netwerk uit te breiden?

Alles kan, zolang het te maken heeft met personal branding, netwerken en/of LinkedIn. Plan een call met mij in en vertel me waar je naar op zoek bent of wat de verwachtingen zijn. Ik maak dan graag een voorstel op maat op. 

Keynote op maat

Op zoek naar een inspirerende spreker over een boeiend onderwerp? Ik stel me graag kandidaat! Ik kan het hebben over authentiek zichtbaar zijn, authentiek netwerken en personal branding in het algemeen. Ik hou vooral van korte, krachtige keynotes van 15 tot 30 minuten. Kan ik iets voor jou en je publiek betekenen? Plan vrijblijvend een call met mij in om kennis te maken.

Partners die ik warm aanbeveel

Na een traject of samenwerking met mij, wil je misschien nog dieper duiken in bepaalde topics. Hieronder vind je mijn preferred partners terug, naar wie ik met plezier doorverwijs voor specifieke expertises of vragen.

Ontdek jouw kernwaarden 

Mental performance coach Stijn Strosse van Mindmoving duikt met jou nóg dieper in je persoonlijke waarden. In dit minitraject van 3 sessies krijg je ze helemaal helder: je benoemt ze, vult ze voor jezelf in en ontdekt hoe je je waarden nog meer of beter in je leven kan integreren. Jouw investering hiervoor: € 545 excl. btw. Als je interesse hebt, kan je hiervoor rechtstreeks contact opnemen met Stijn via de knop hieronder. Doe je wel mijn groetjes?