In 5 fases naar een personal brand dat jou op het lijf geschreven is

Hij is er, mijn holistische personal branding DIY-werkboek voor B2B-ondernemers die meer uit hun bedrijf en zichzelf willen halen! Na 3 jaar 1-op-1 coaching en training van ondernemers en heel wat keynotes en workshop, bundel ik nu al mijn inzichten en kennis in deze uitgebreide cursus. Bovenop het fysieke boek ontvang je toegang tot 20+ begeleidende video's, de digitale templates van de oefeningen en een gesloten LinkedIn-groep waarin je al je vragen kunt stellen. Maandelijks wordt het digitaal materiaal ook aangevuld met nieuwe tools en inspiratiebronnen. Kortom, één keer investeren, levenslang toegang en steeds meer content om mee aan de slag te gaan! Zo blijf jij altijd bewust bezig met je personal brand.

Dit personal branding werkboek is voor jou ...

  • wanneer je je persoonlijk verhaal, dat ruimer is dan dat van je bedrijf, eens grondig onder de loep wil nemen.
  • als jij ook vindt dat je werkt om te leven en niet omgekeerd. Je professionele activiteiten moeten dus passen in een groter plaatje, jouw plaatje. Met een aanbod, verdienmodel, businessmodel en werkwijze die helemaal afgestemd zijn op hoe jij je leven wil leiden.
  • wanneer je authentieker online zichtbaar wil zijn, zodat je proactief jouw verhaal met de wereld kunt delen en vertrouwen kunt opbouwen. Dat maakt de stap naar samenwerkingen, nieuwe contacten, inspirerende mensen veel kleiner.
  • wanneer je wéét dat netwerken belangrijk is, maar je nog te veel met een salesmindset naar netwerkevents gaat. In deze cursus leer je dat je door authentiek, persoonlijk en ongedwongen te netwerken nog veel meer kunt bereiken dan omzet alleen.
  • als je beseft dat persoonlijker zichtbaar zijn belangrijk is, maar je nog wat zelfvertrouwen mist. In het laatste hoofdstuk geef ik je immers heel wat tips rond mindset, met onder meer oefeningen om je angsten in perspectief te plaatsen en te reflecteren over de beste versie van jezelf.

Bekijk een preview van het werkboek

Klik op de knop hieronder om enkele pagina's van de cursus te bekijken. Het werkboek telt in totaal 110 bladzijden. Via deze preview krijg je een idee van de look-and-feel en de schrijfstijl.

Dit is één van de 20+ video's die je bij het werkboek krijgt

Bij elk hoofdstuk vind je een QR-code en link die jou op een webpagina brengt. Daarop vind je enkele video's waarin ik een aantal zaken nog eens mondeling toelicht, alsook de digitale templates van alle oefeningen in het boek. Zo kan je die meermaals invullen en afdrukken. Hier kan je alvast 1 zo'n videootje bekijken.

Nadat je dit personal branding werkboek hebt doorlopen ...

... heb jij je persoonlijk verhaal helemaal helder

Je weet waar je voor wil staan en wat je in de wereld wil zetten. Je hebt stilgestaan bij je waarden, je persoonlijke missie en visie, jouw rollen, je tone-of-voice en alle andere aspecten die belangrijk zijn om met een consistent verhaal naar buiten te komen. 

... is je aanbod helder en weet jij door wie je je wil laten omringen

Personal branding draait om jou, niet enkel om je bedrijf. Toch is een sterk aanbod en businessmodel belangrijk als je wil dat je persoonlijk merk ook iets opbrengt. Daarnaast weet je ook heel goed wie jou kan verrijken, in elke betekenis van het woord. Je leert dus ruimer kijken dan potentiële klanten alleen en haalt meer uit je netwerkinspanningen.

... weet jij hoe je jezelf online en offline authentiek kunt laten zien

We zoomen in op je online zichtbaarheid (met focus op LinkedIn) en netwerken. Wat vertel je waar en waarom? Hoe voeg je er een persoonlijke touch aan toe? Hoe zorg je voor een consistente (merk)ervaring die zorgt voor vertrouwen en geloofwaardigheid? En hoe doe je dat ook efficiënt en op een manier die bij jou past?

Mijn missie met dit werkboek

Ik wil ondernemers inspireren met mijn kijk op personal branding. Het is geen eenmalige marketingstrategie, het is niet iets wat je zomaar volledig kunt uitbesteden en het is al zeker geen quick fix. Het is een duurzame methode, een tool die je je hele carrière kan inzetten om ervoor te zorgen dat je mensen je zien zoals jij gezien wil worden. En dat leidt dan weer tot meer voldoening en zingeving, zowel in je werk als je leven ernaast. Ik ben in elk geval veel gelukkiger geworden dankzij mijn personal brand. 

 

Is een 'standaard cursus' over personal branding wel persoonlijk genoeg?

Goeie vraag. Het antwoord is 'neen'. Daarom noem ik het ook geen cursus, wel een werkboek. Verwacht geen kant-en-klare stappenplannen, wel inzichten, denkpistes en vragen waar je echt eens (en liefst regelmatig) over na moet denken. Ik geloof oprecht dat je alleen aan de slag kan met dit werkboek en zélf een personal brand kunt opbouwen dat jou op het lijf is geschreven. Ik deed het immers ook! Alleen was er toen, al die jaren terug, niemand om me door de verschillende fases te gidsen en me de juiste oefeningen en tips aan te reiken. Ik bespaar je heel veel tijd door mijn kennis hier te bundelen, zodat jij het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. 

Wil je toch een klankbord? Dan kan je via deze pagina een losse online of fysieke sessie bij me boeken.

Wat krijg je allemaal wanneer je dit werkboek aankoopt?

Fysiek werkboek (110 A4-pag.), met al mijn kennis en oefeningen

Het fysieke werkboek in je brievenbus met 110 pagina's zodra de eerste druk klaar is (uiterlijk begin juli). In het boek bundelde ik al mijn inzichten en kennis van de voorbije jaren. Dit is méér materiaal dan ik kan doorlopen met mijn coachees die meer dan 20 uur coaching bij mij volgen - dus heel waardevol!

(Steeds meer) digitaal werkmateriaal

Na je bestelling en betaling krijg je onmiddellijk toegang tot het digitale werkmateriaal: 20+ video's, digitale templates van alle oefeningen en aanvullende infobronnen per hoofdstuk. Ik maak er een punt van minstens 1 nieuw item aan het digitaal materiaal toe te voegen en jou hiervan via e-mail op de hoogte te brengen. Je krijgt dus eigenlijk steeds meer waar voor je geld: een échte investering!

Toegang tot online community

Je krijgt toegang tot mijn gesloten LinkedIn-groep waar je mij al je vragen kunt stellen over het werkboek en waar je gelijkgestemden ontmoet. We creëren er een leuke personal branding community, waar iedereen van elkaar kan en mag leren.

BONUS tijdens lanceringsweken: personal branding e-mailchallenge

BONUS t.e.m. 21 juli: gratis toegang tot mijn personal branding e-mailchallenge van 52 weken t.w.v. € 49, een ideale aanvulling op deze cursus!

Bestel het personal branding DIY-werkboek en ontvang het binnenkort in je brievenbus!

Via onderstaande knop bestel je het fysieke personal branding werkboek. Na betaling krijg je meteen toegang tot al het digitale materiaal, in afwachting van je fysieke werkboek dat zo snel mogelijk met de post wordt verstuurd. Ik doe wekelijks minstens 1 ritje naar de post en breng je persoonlijk op de hoogte wanneer jouw werkboek werd verzonden.

Nog tot en met 21 juli krijgt je er trouwens mijn gratis personal branding e-mailchallenge van 52 weken bij t.w.v. € 49 excl. btw!