Het beeld dat anderen van jou hebben, is jouw verantwoordelijkheid 

We hebben allemaal een imago, of we het nu willen of niet. Ga er bewust mee om, en maak van je imago een sterke personal brand. 

Je hebt volledig zelf in de hand hoe mensen jou zien, waarmee ze je associëren en wat ze over jou vertellen als je er niet bij bent. Zorg er dus voor dat jouw verhaal en jouw persoonlijke meerwaarde voor jezelf helemaal helder zijn, zodat je hier ook gericht over kan communiceren. Want als jij je eigen verhaal niet in de wereld zet, zal een ander het voor jou invullen. En dat wil je liever niet, toch? Dankzij personal branding positioneer je jezelf op een unieke manier in de markt en zal je die projecten, klanten of netwerkrelaties aantrekken die je écht energie geven en je dichter bij je doelen brengen.

Samenwerken met mij kan op diverse manieren en is - behalve het groepstraject - altijd op maat.

Op maat

Wil je graag 1-op-1 met mij sparren of mij inschakelen voor jouw groep? Over personal branding, LinkedIn, netwerken ...? Dat kan in de vorm van een individuele online klankbordsessie, fysieke 1-op-1 workshop, in-company training of keynote.

Digitale producten

Ik heb een beperkt aanbod online producten. Schrijf je in voor mijn personal branding e-mailchallenge van 52 weken of koop (binnenkort) mijn uitgebreide digitale Vuurmerkcursus waarin ik al mijn kennis over personal branding bundel.

Ik ben graag je klankbord

Lastige vragen stellen, graven, kritisch denken … Daar hou ik van. Als copywriter hield ik al stiekem meer van de intakegesprekken en interviews, dan van het schrijfproces zelf. Het gaf mij de kans om mee te denken met de klant, om een sparringpartner te zijn.

In een jaar tijd bouwde ik zelf een sterk merk uit, eerst met Overondernemers.be en daarna voor mezelf als personal branding partner.  Stap 1 was een strategische oefening met veel vragen die ik voor mezelf zo concreet mogelijk heb beantwoord. Stap 2 was inzetten op online aanwezigheid, netwerken en steeds de juiste boodschap brengen.

Het liefste help ik ondernemers elke dag om zichzelf online en offline authentiek te profileren, en zo de juiste klanten en projecten aan te trekken. Want ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan én dat het je enorm veel kan opbrengen, als ondernemer en als mens.

Ik werk samen met Phebe voor mijn personal branding. Dit was zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak een enorme meerwaarde voor mij. Phebe is heel "hands on" en eerlijk waardoor ze een spiegel voor jezelf houdt.

Kira Michiels ,  
Interieurarchitect

Met Phebe een drietal jaar terug als copywriter samengewerkt om onze eerste websiteteksten te schrijven. Ondertussen werd zij ondernemer en volgde ik een personal branding traject. Daarnaast hielp ze Future Solutions ook bij het lanceren van de tweede, nieuwe website. Phebe bijt zich vast in een samenwerking en laat niet los. Altijd duidelijke, heldere uitleg en aanpak. Hierdoor heb ik zelf volhard in het uitwerken van mijn personal brand en konden we samen mooie dingen bereiken. Dank u, Phebe!

Gwen Dehaene ,  
Future Solutions

Het was geweldig om een LinkedIn-traject met Phebe te doorlopen! Haar passie voor personal branding is zo aanstekelijk dat ik nog meer hieraan wil werken. Verder is mijn kijk op professionele zichtbaarheid veranderd en mijn durf om te posten vergroot. Phebe's concrete tips waren niet alleen waardevol, maar ook direct toepasbaar. Daarnaast was Phebe's flexibiliteit om het traject aan te passen aan mijn specifieke behoeften, doelen en vooral mijn agenda, bijna onbeperkt. Bijgevolg leverde ze dus echt maatwerk op. Om haar maatwerk niet verloren te laten gaan, hier mijn belofte voor 2024: alle waardevolle tips die ik van Phebe heb ontvangen, zal ik in praktijk brengen. Bedankt, Phebe, voor alle inspiratie en begeleiding! 

Pieter Bangels ,  
TheValueChain

Phebe gave an in-company training on LinkedIn for our international team. Phebe is a real professional, knows how to inspire, motivate and engage with people, and is able to tailor-fit her program to the group. Happy with the outcome, and great follow up and approach. Can definitely recommend her services for anyone who wants to know more about personal branding or online presence.

Wouter Maenhaut ,  
Tournamentcenter

Wil je aan de buitenwereld tonen wat je doet en waar je voor staat en wil je laten weten aan je netwerk waar je het verschil hebt kunnen maken, maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken, net zoals mij? Dan kan ik je het traject aanbevelen bij Phebe! Het is namelijk daar waar Phebe je probeert te triggeren. Gaandeweg mijn traject liet ze mij stilstaan bij de waarden die ik belangrijk vind en op welke manier ik dit naar buiten kan brengen. Phebe pakt dit op een zeer gedegen wijze aan aan de hand van vragenlijsten, interactieve gesprekken... Een van haar stokpaardjes is authentiek ondernemen en hoe je dit kan, ontdek je tijdens haar sessies. kortom, Phebe kan een absolute meerwaarde betekenen voor je bedrijf!

Veronique Neve ,  
Everest-Law