Gratis checklist (25 vragen): heb jij je persoonlijk verhaal helder?

Je personal brand start bij jou en je verhaal. Het is belangrijk dat verhaal dan ook helder te hebben voordat én terwijl je ermee naar buiten komt. Heb jij dat van jezelf voldoende helder? Of hang je nog te veel aan de oppervlakte? Met deze checklist sta je hier eens kritisch bij stil. 

Voor wie?

Voor elke ondernemer die authentieker zichtbaar wil zijn en begrijpt dat het dan ook belangrijk is om meer van zichzelf te laten zien. Dat betekent niet dat hij zijn privéleven in de strijd moet gooien, maar wel aan de buitenwereld toont wat hem als mens drijft en nauw aan het hart ligt. Wanneer je dat voor jezelf helder hebt én kan laten zien, bouw je aan een persoonlijk merk. 

Deze checklist helpt je stilstaan bij diverse facetten van dat persoonlijk verhaal en doet je inzien of je bepaalde elementen al dan niet nog meer voor jezelf moet concretiseren. Het is een uitnodiging tot reflectie, en zegt helemaal niets over hoe goed je wel of niet bezig bent met personal branding. Zie het als een stukje persoonlijke ontwikkeling, en dat is dan weer de rode draad in personal branding: aan jezelf blijven werken. 

Hoe werkt het?

In onderstaand formulier laat je enkel jouw naam en e-mailadres achter. Vervolgens ontvang je de checklist gratis in jouw mailbox. Veel succes ermee!

Fijn dat je mijn checklist over hoe helder jij je persoonlijk merkverhaal hebt, wil downloaden!

Laat hieronder kort je gegevens na. Daarna ontvang je een mailtje met een link naar de checklist.

 
Marketing door